Bröllop

Dagen ni minns!

Det är mycket att tänka på och ordna inför ett bröllop.

Att boka en DJ kan vara ett sätt att göra planeringen enklare.

Förberedelse och planering

Inför bröllopet träffas vi eller talas vid via telefon och går vi igenom hur ni vill ha er fest och vilken musik ni vill höra. Självklart tar jag önskemål från gästerna under kvällen, men bröllopsparets önskemål kommer givetvis först!

Det ni behöver förbereda är en lista med förslag på ett par låtar som ni vill höra på festen och vilken musik era gäster gillar.

Den stora dagen!

Om ni anlitar mig så har jag erfarenhet av att spela på många bröllop och andra fester förut.
När ni kommer till lokalen är allt fixat och klart med bra ljud & snyggt ljus! Jag håller kontakt med toastmaster och hovmästare/personal för att lösa det praktiska under dagen.

Några bra festlokaler

I Knivsta samarbetar jag med dessa fina bröllopsfestlokaler, Ekhamns gård, Noors Slott, Marma Gård, Krusenbergs herrgård och Wenngarn. I Stockholm har jag spelat på bl.a. Matsällskapet, Näsby slott och i Uppsala på bl.a. Orangeriet i Linneträdgården, Ärnamässen och Bärbymässen på F16 samt Stabby prästgård

Trygghet

För er säkerhet samarbetar jag med ett flertal andra DJ´s jag litar på, så vi kan täcka upp för varandra.

Givetvis kan ni få referenser att kontakta om ni vill.

Teknik och sevice

Förutom musiken kan jag även hjälpa till med att ljussätta lokalen och se till att det finns mikrofon och annan teknik tillgänglig under kvällen. Det kan t.ex. vara en trubadur som behöver förstärkas eller svensexe/möhippegänget som vill ha ljud till sitt bildspel.

Ljusrigg på bröllop. Dansbild